logo Kirkkonummen Bridgekerho ry

  ER  SW  EN 
 
The flag   Kirkkonummen Bridgekerho ry perustettiin vuonna 1985 tarkoituksenaan palvella ihmisiä joilla on yhteinen innostus tähän peliin.

Alkuun peli-iltoja vietettin vähän missä sattui, esimerkiksi ravintoloissa mikä tietenkin sai ravintoloitsijan hymyilemään mutta teki illan järjestelyistä hankalan tehtävän.

Myöhemmin kerho onnistui saamaan pysyvän pelitilan paikallisesta palvelutalosta joka teki pelien järjestelemisen helpoksi mutta koska kyseessä on julkinen tila niin alkoholi ja tupakointi eivät ole sallittuja sisätiloissa eivätkä sen välittömässä läheisyydessä. Tämän vuoksi kerho on savuton ja pelaajat ovat vesiselviä. Kulku pelitilaan on esteetön joten sinne pääsee vaikkapa pyörätuolilla. Lisäksi pelin kulku valitaan, jos mahdollista, niin että on muutama pelaaja jotka voivat istua peli-iltansa samalla paikalla. Yritämme ottaa huomioon pelaajat joilla on vaikeuksia liikkumisen kanssa.

Peli-illat ovat keskiviikkoisin tai torstaisin (kts. Kalenteri) ja alkavat 18:00. Paikalla olisi syytä olla viimeistään 10 minuuttia ennen pelin alkua järjestelyjen vuoksi. Ilta on yleensä ohi viimeistään 21:45 ja ovet suljetaan kello 22:00. Kerho tarjoaa langattoman ja reaaliaikaisen tulospalvelun pöytäpäätteineen. Tulokset ovat julkisessa verkossa (netissä) yleensä saman päivän aikana. Pelimaksu on 5€ per pelaaja ja sillä saa hyvin johdetun peli-illan raikkaassa ympäristössä reaaliaikapalveluineen.

Kerho tarjoaa pelaajille "kahvia ja pullaa" varsin siedettävään hintaan. Kerran kuussa tarjoilu on ilmaista ja muina iltoina kahvi/tee kupillisesta joutuu pulittamaan 0.5€ ja pullasta toiset 0.5€.

 
Monday 8. March 2021 - 23:54:54